Nano_Silver_Ez___497371e275b86.jpgNano_Silver_Ez___497371e275b86.jpg

Nano Silver Ezüstkolloidos víz 200 ml.

Fogyasztói ár: 2110 Ft
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_darab

Cikkszám: 5999553610864

Kattintson a "részletek..."-re

Hogyan hat?
Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket, így kiürülésüket segíti a szervezetből. Hat percen belül minden kórokozót elpusztít. A tesztek azt igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid a vékonybélben felszívódik. FIEGYELEM! Beöntésre használni Tilos! Addig amíg egy szintetikus antibiotikum 6-12 baktériumtörzset képes elpusztítani, addig az EzüstKolloid 650-et.

Használata javasolt:
Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a máj anatómiai szerkezetét helyreállítja, illetve a májműködést erősíti, a méregtelenítést fokozza.
Alkalmazható gyógyszerek szedése mellett is, mert erősíti annak hatását és az immunrendszert. Semmilyen gyógyszerrel nem lép reakcióba. Napégés utókezelésére kiválóan alkalmas.

Adagolás: Gyulladásos megbetegedésekre naponta 3x1 teáskanál éhgyomorra, megelőzésre naponta 1 teáskanál. Lenyelés előtt minél hosszabb ideig tartsuk a szánkban, mert a nyelv alatt és a szájüregben tartva a leghatékonyabb a felszívódása. Mikor már nem tartható, le kell nyelni.

Alkalmazása belsőleg:
Bedugult fül kimosására alkalmas, 3-5 cseppet pipettával cseppentsünk a bedugult fülbe, 1-2 percig feküdjünk úgy, hogy a hallójáratba be tudjon jutni a csepp, ha erős dugulás van, érdemes masszírozni, hogy biztosan bejusson. Szájon át közvetlenül, gargalizálásra torokgyulladásnál, szájöblítéssel a száj- nyálkahártya és fogínypanaszoknál, fogygyulladásnál, fogszuvasodás megelőzéséhez. Afták, szájsebek gyorsabb gyógyulását segíti, megszünteti a kellemetlen leheletet. Szemcseppként szemgyulladásnál (kötőhártya gyulladás), lemosásra, borogatásra hígítás nélkül alkalmazzuk. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél 1 liter vízbe 2-3 evőkanál EzüstKolloid javasolt. Allergia, szénanáthánál, gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás tüneteket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél is alkalmazható. Mivel nagyszerű emésztést segítő szer, megakadályozza a puffadást is.

Külsőleg:
pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, fülgyulladásnál, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen. Egyébként az USA-ban több égésklinikán csak ezt használják. Alkalmazzuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási időt. Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Használhatjuk körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket.

A kertben:
Jól használhatjuk  a SilverKolloid oldatot kertben is, mivel növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és az öntözőrendszerekben. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Szinte minden növénypatogénre hatásos. Zöldségek és gyümölcsök az ilyen fajta kezelés után nem penészednek, nem erjednek. Keverjünk vágott virágok vizébe. A SilverKolloid használata után nincs egészségügyi várakozási idő, az így kezelt növények azonnal fogyaszthatók.

Az állatgyógyászatban is használatos, például égések, marások, harapások, gyulladások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének. Az persze nem állítható, az EzüstKolloid-ról hogy csodaszer, de azt sem lehet letagadni, hogy vannak rendkívüli tulajdonságai.

A háztartásban:
Fertőtlenítő lemosásra használható. Ivóvíz fertőtlenítésre 1 liter vízhez adjunk 1 evőkanál SilverKolloidot az így kezelt víz fogyasztásával megelőzhetünk gyulladásos és fertőzéses megbetegedéseket.

Tárolás/eltarthatóság:
A Silverkolloidot és más fém kolloidokat fagyástól, sugárzó hőtől és mágneses hatásoktól óvni kell. Az így tárolt Nano Silver  felbontás után 1 évig megőrzi minőségét.

Fogyasztható mennyiség:
Megelőzésre napi 1 teáskanál éhgyomorra. Terápiás kezelésre napi kettő teáskanál 3-4 napon át, utána tartsunk pár nap szünet